LEDIGA JOBB

Hjälp oss hålla vad vi lovar
– bli en del av oss.

Med vår hjälp färdigställer vi våra kunders byggprojekt
– i tid och efter förväntan. Det är vårt löfte till marknaden. Nu behöver vi din hjälp för att uppfylla det löftet.

På CMB tror vi på ett dynamiskt arbetsätt med fokus på frihet och självständighet. Med ett prestigelöst, engagerat och kundfokuserat arbetssätt kommer du att komplettera oss, samtidigt som vi kompletterar dig. Vi är den lilla organisationen med snabba beslutsvägar där du själv är med och påverkar företagets och din egna utveckling.
Vi möter våra kunder och partners på ett nyfiket och hjälpsamt sätt. På samma sätt möter vi varandra. Hierarkierna lämnas hemma och de höga hästarna i stallet. Istället låter vi vår kompetens och arbetsglädje att tala. Det är så vi håller vad vi lovar.

ANSÖK JOBB

LEDIGA JOBB

Just nu behöver vi din hjälp som:

Ekonom

Arbetsuppgifter:
Rollen som ekonom är bred, med fokus på tre identifierade områden: Ekonomi, Kommunikation samt Kund- och personalvård. Du ingår även i CMB:s ledningsgrupp, där även handledarna för projekten ingår, du rapporterar till VD. Du har ett nära samarbete med samtliga kollegor på CMB.

Dina kvalifikationer:
– Har utbildning inom ekonomi.
– Har minst 5 års relevant erfarenhet, inkluderande bokföring, lönehantering och fakturering.
– Är van vid att driva frågor inom marknadsföring och kommunikation.
– Är en skicklig skribent.
– Har erfarenhet av varumärkesarbete.
– Har god kunskap om sociala medier.
– Som person är du trygg, lyhörd, noggrann och vågar ta initiativ.

CMB Projekt AB är ett ungt, expansivt konsultföretag inom bygg och projektledning i öresundsregionen. Vi kan ta helhetsansvar och leda projektet från planering til slutbesiktning eller med punktinsatser komplettera vår kunds organisation med rätt kompetens i roller som projekt-, projekterings- och byggledare. Våra kunder är såväl större som mindre företag.

CMB:s Värdegrund: SEKA – Stolthet, Engagemang, Kompetens, Arbetsglädje

Länk till annons på LinkedIn

Senior Projektledare

Arbetsuppgifter:
Fungera som projekt-, projekterings-, och byggledare, ta fram kostnads- och investeringskalkyler, förfrågningsunderlag och rambeskrivningar samt självständigt samt styra projekten i dialog med våra kunder. Arbetet är brett och vi arbetar med allt från skolor, bostäder, industri, kontor samt vårdanläggningar.

Dina kvalifikationer:
– Du har lång erfarenhet inom entreprenad/konsultbranschen
– Certifierad besiktningsman samt/eller Kontrollansvarig PBL är meriterande
– Som person är du öppen, social, driven och känner att du kan stå på egna ben.
– Din utbildning är bygg/civilingenjör.
– Körkort och tillgång till bil krävs.

Vi bemöter våra kunder och partners på ett tillmötesgående, hjälpsamt och nyfiket sätt. På samma sätt bemöter vi varandra. Hierarkierna lämnas hemma och de höga hästarna i stallet. I stället låter vi vår kompetens, arbetsglädje och engagemang tala. Vi litar på oss själva och på varandra. Vi ger varandra utrymme. Utrymme att växa, både individuellt och som företag och när vi växer skapas en stolthet och ett självförtroende. Det börjar hos oss men slutar hos beställaren.

CMB:s Värdegrund: SEKA – Stolthet, Engagemang, Kompetens, Arbetsglädje

Spontanansökan

Vi söker ständigt efter nya duktiga kollegor.

ANSÖK JOBB