LEDIGA JOBB

Hjälp oss hålla vad vi lovar
– bli en del av oss.

Med vår hjälp färdigställer vi våra kunders byggprojekt
– i tid och efter förväntan. Det är vårt löfte till marknaden. Nu behöver vi din hjälp för att uppfylla det löftet.

På CMB tror vi på ett dynamiskt arbetsätt med fokus på frihet och självständighet. Med ett prestigelöst, engagerat och kundfokuserat arbetssätt kommer du att komplettera oss, samtidigt som vi kompletterar dig. Vi är den lilla organisationen med snabba beslutsvägar där du själv är med och påverkar företagets och din egna utveckling.
Vi möter våra kunder och partners på ett nyfiket och hjälpsamt sätt. På samma sätt möter vi varandra. Hierarkierna lämnas hemma och de höga hästarna i stallet. Istället låter vi vår kompetens och arbetsglädje att tala. Det är så vi håller vad vi lovar.

ANSÖK JOBB

LEDIGA JOBB

Just nu behöver vi din hjälp som:

Projektledare

Arbetsuppgifter:
Fungera som projekt-, projekterings-, och byggledare, ta fram kostnads- och investeringskalkyler, förfrågningsunderlag och rambeskrivningar samt självständigt samt styra projekten i dialog med våra kunder. Arbetet är brett och vi arbetar med allt från skolor, bostäder, industri, kontor samt vårdanläggningar.

Dina kvalifikationer:
– Du bör ha arbetat inom entreprenad/konsult branschen i minst 3 år.
– Du jobbar självständigt och kan driva egna projektuppdrag.
– Kompetenser som besiktningsman och Kontrollansvarig PBL är meriterande.
– Som person är du öppen, social, driven och känner att du kan stå på egna ben.
– Din utbildning är bygg/civilingenjör.
– Körkort och tillgång till bil krävs.

Vi bemöter våra kunder och partners på ett tillmötesgående, hjälpsamt och nyfiket sätt. På samma sätt bemöter vi varandra. Hierarkierna lämnas hemma och de höga hästarna i stallet. I stället låter vi vår kompetens, arbetsglädje och engagemang tala. Vi litar på oss själva och på varandra. Vi ger varandra utrymme. Utrymme att växa, både individuellt och som företag och när vi växer skapas en stolthet och ett självförtroende. Det börjar hos oss men slutar hos beställaren.

CMB:s Värdegrund: SEKA – Stolthet, Engagemang, Kompetens, Arbetsglädje

CMB Projekt går in i ny fas – Dags för ny VD

CMB Projekt går in i en ny fas. Efter flera år av stadig tillväxt är det dags för en ny VD att driva den fortsatta utvecklingen av bolaget. Målsättningen är tydlig med fortsatt stark tillväxt. I takt med att bolaget växer ställs nya krav på effektiva arbetssätt och rutiner. CMB är idag ”den lilla organisationen” med snabba beslutsvägar, där varje medarbetare är med och påverkar företagets och den egna utvecklingen. Att gå från den lilla till den lite större organisationen förutsätter förmåga att balansera struktur med dynamik på ett klokt och effektivt sätt – med bibehållen kultur och stor respekt för medarbetarnas engagemang.

Är du intresserad? Här hittar du länk till annonsen:

VD till CMB Projekt AB i Malmö

Spontanansökan

Vi söker ständigt efter nya duktiga kollegor.

ANSÖK JOBB