Vi är CMB Projekt

Vision

Snabbast växande konsultbolaget genom branschens mest nöjda kunder

Affärsidé

Att hållbart tillgodose behovet av spetskompetens inom affärsutveckling, arkitektur, projekt och förvaltning i fastighetsbranschen

Strategi

Vi erbjuder helhetstänkande med fokus på långsiktiga relationer

Vår kund

Fastighetsägare, offentlig sektor, privata företag

Medarbetare

Hållbarhet

Lediga jobb

CMB Projekts historia

Allt startade 2009 med en ung entreprenör vid namn Björn Gunnarsson som hade en dröm om att skapa ett företag som skulle utveckla och till och med revolutionera bygg och fastighetsbranschen.

Detta är början på historien om CMB Projekt AB.

Björn Gunnarsson arbetade då som entreprenadchef i byggbranschen och han var frustrerad över ineffektiviteten och bristen på engagemang och innovation i branschen. Han såg en möjlighet att skapa ett företag som skulle använda teknik för att effektivisera byggprocessen och förbättra den övergripande kvaliteten på projekten. Med denna vision i åtanke slutade Björn Gunnarsson sitt jobb och grundade CMB Projekt AB. Företaget började med honom själv och utvecklades snart till en handfull anställda, men Björn Gunnarsson var fast besluten att göra det till en framgång. Han lade all sin tid, energi och resurser på att utveckla företaget och snart var CMB Projekt AB ett namn i branschen. När företaget växte insåg Björn Gunnarsson att han behövde omge sig med duktiga och begåvade människor som delade hans vision och passion. Han byggde noggrant upp ett team av experter inom olika områden, inklusive teknik, arkitektur och projektledning. Med detta team på plats kunde CMB Projekt AB ta sig an större och mer komplexa projekt och dess rykte om att leverera högkvalitativt arbete fortsatte att växa. Genom åren har CMB Projekt AB ställts inför många utmaningar och hinder, men genom allt tappade Björn Gunnarsson aldrig sin ursprungliga vision ur sikte. Han har alltid drivits av sin passion för att förbättra bygg och fastighetsbranschen och för att ge bästa möjliga service till sina kunder.

Idag är CMB Projekt AB ett blomstrande företag, med ett team på 17 anställda och en portfölj av framgångsrika projekt som spänner över landet. Björn Gunnarsson är stolt över vad han och hans team har åstadkommit och han är tacksam för stödet från sina anställda, kunder och partners. När han ser tillbaka på resan är Björn Gunnarsson fylld av stolthet och en känsla av prestation. Han är stolt över företaget som han har byggt och den påverkan det har haft på bygg och fastighetsbranschen. Han är övertygad om att CMB Projekt AB kommer att fortsätta växa och lyckas under de kommande åren och han är spänd på att se vad framtiden har att erbjuda.

Väl mött, Björn Gunnarsson

Kontakta oss