NYHETER

Det senaste från CMB.

2021-01-14

Arkitekt till er tjänst

post_image

Vi hälsar Malin Heij välkommen till CMB gänget! Malin är Arkitekt och ska bidra med sin gedigna kompetens för att addera ytterligare en tjänst inom CMB Projekt AB.

Malin är redan på plats och kommer närmast från Planör AB där hon arbetade både som projektledare och Arkitekt.

Välkommen!

 

 

post_image
2020-09-02

Nytillskott på CMB Projekt

post_image

Vi vill välkomna Douglas Hörberg till oss på CMB Projekt. Han börjar hos oss den 31 augusti och ska arbeta som Bygg- och projektledare. Han kommer närmast från WSP Sverige AB där han arbetat sedan 2016.

Välkommen!

post_image
2020-08-07

Aktuella Byggen

post_image

CMB Projekt AB och Björn Gunnarsson intervjuas i nya upplagan av Aktuella Byggen.
​Ni kan läsa den här!

post_image
2020-07-09

Josefine bygger och spelar med eliten

post_image

”Jag gillar ingenjörs-skapet”, svarar Josefine Keller när frågan om hennes yrkesval kommer upp. ”Särskilt när det kommer till de uppgifter som en byggnadsingenjör har”, fortsätter hon och påpekar samtidigt att valet inte var helt självklart. Bara några månader in i sin byggutbildning, spanade Josefine nämligen på en ny, möjlig framtid som sjukgymnast. Snabbt insåg hon dock hur mycket hon gillade tanken på att verka som byggnadsingenjör och vände därför tillbaka till Campus Helsingborg och sin byggtekniska utbildning

Det var också där – på en arbetsmarknadsmässa, MässING, för blivande högskoleingenjörer – som Josefine och CMB Projekt AB fann varandra 2019.

”För CMB:s del handlar det inte enbart om att hitta och anställa nå´n med rätt utbildning”, berättar Björn Gunnarsson, VD på CMB Projekt. ”Vi vill vara förstavalet för talangerna som får de fina erbjudandena när de minglar runt på event som exempelvis MässING”.

CMB Projekts scoutande efter talanger fokuseras inte enbart på att hitta unga, nybakade och lovande medarbetare. Josefine är visserligen inte fyllda tjugofem, men i sin roll som projektledare backas hon av äldre, erfarna men relativt nyanställda kolleger som, liksom hon själv, attraheras av CMB:s speciella team-kultur.

”Jag kände av kulturen redan första gången jag kom hit”, konstaterar hon. ”Den påminner starkt om den som finns inom lagsporter, inte minst min egen – innebandy – och som skapar vinnare. Jag har spelat på elitnivå några år och ser hur vi på CMB samspelar på ungefär samma sätt. Det finns ingen prestige eller inbördes konkurrens – alla jobbar för uppdragets bästa och i en atmosfär som gör det roligt och inspirerande att komma hit.., varje dag!”

post_image